KI-gesteuerte DAOs könnten den Ethereum-Preis um mehr als 1.500% steigern, sagt BitMEX-Mitbegründer

Arthur Hayes: Kunstig Intelligens kan drive Ethereum-prisen

I en nylig blogpost har Arthur Hayes, medstifter af BitMEX, udtrykt optimisme omkring potentialet for kunstig intelligens (KI) til markant at øge prisen på Ethereum (ETH).

Ethereum som platform til autonome organisationer

I sin blogpost beskriver Hayes et scenarie, hvor KI-applikationer opretter decentraliserede autonome organisationer (DAOs) til udførelse af smarte kontrakter. Han mener, at Ethereum er den mest velegnede platform til et sådant scenarie, da det er udbredt som en decentral virtuel maskine.

Handel af DAO-token på DEXs

Hayes forventer, at DAO-tokens, der drives af KI, vil blive handlet på decentrale børser (DEXs), især dem, der er bygget på Ethereum. Han påpeger, at DEXs er velegnede til handel med forskellige typer tokens, herunder aktie-, gæld-, service- og deltagertokens. På grund af DAO'ers højere økonomiske værdi end traditionelle virksomheder, vil DEXs sandsynligvis opleve øget handelsaktivitet.

Potentiel prisstigning på Ethereum

Hayes spår, at denne stigning i handelsvolumen på Ethereum-baserede DEXs kan drive prisen på Ethereum fra den nuværende værdi på 1.875 dollars til 31.063 dollars, hvilket svarer til en bemærkelsesværdig stigning på 1.556%. Han spekulerer i, at Ethereum i løbet af cirka fem år kan nå en femcifret pris. Han erkender dog, at dette estimat er fremadrettet og sigter mod at være retningsgivende for at drage fordel af den ændrede fortælling om Ethereum's fremtidsudsigter. Denne spådom er baseret på Hayes' vision omkring KI-drevne DAOs og deres handel på DEXs. Tiden vil vise, om hans forudsigelse holder stik, men for nu er der en stigende interesse for Ethereum og dets potentiale som en platform til decentraliserede autonome organisationer. - Quelle: Krypto News Austria

Kommentare