Start-up Worldcoin: Geld verdienen durch Iris-Scans zur Identifizierung von künstlicher Intelligenz

Worldcoin: Betaling for at bevise, at du ikke er en AI

Introduktion

Det amerikanske start-up Worldcoin har lanceret en ny og kontroversiel idé: de vil betale mennesker for at bevise, at de ikke er kunstig intelligens (AI). Dette gøres ved at foretage en iris-scanning, og hvis man består testen, vil man blive belønnet med kryptovaluta.

Hvorfor scanne irisen?

Iris-scanning er en biometrisk teknologi, der bruger det unikke mønster i en persons øje til identifikation. Worldcoin mener, at denne metode kan skelne mellem rigtige mennesker og AI, da kun mennesker har øjne med irismønstre. Ved at bruge iris-scanning kan Worldcoin sikre, at kun mennesker får adgang til deres kryptovaluta.

Hvad er Worldcoin?

Worldcoin er en kryptovaluta, der er baseret på blockchain-teknologi. Deres mål er at skabe en global valuta, der kan bruges uden behov for traditionelle finansielle institutioner. Worldcoin har allerede tiltrukket opmærksomhed fra investorer og teknologientusiaster på grund af deres vision og brug af biometriske teknologier.

Få betalt for at bevise din menneskelighed

For at få adgang til Worldcoins kryptovaluta skal man deltage i en iris-scanning. Processen er enkel: brugeren vil blive præsenteret for en scanner, der vil tage et billede af øjets irismønster. Billedet vil derefter blive behandlet og sammenlignet med en database af kendte irismønstre. Hvis brugeren ikke matcher nogen af de kendte mønstre, anses de for at være mennesker og får adgang til kryptovalutaen. Deltagelse i iris-scanningen er valgfri, og der er ingen rapporter om, hvordan Worldcoin vil bruge de indsamlede irismønstre udover at sikre adgang til deres kryptovaluta. Dog har start-up'en forsikret de deltagende brugere om, at deres personlige oplysninger vil blive behandlet sikkert og fortroligt.

Kontroversen omkring Worldcoin's metode

Worldcoin's iris-scanningsteknologi har mødt modstand og kontrovers. Nogle mennesker er bekymrede over brugen af biometriske data og frygter for deres privatliv og sikkerhed. Der er også skeptikere, der stiller spørgsmål ved nøjagtigheden af ​​metoden og muligheden for at narre systemet med falske irismønstre. På trods af kontroversen fortsætter Worldcoin med at markedsføre deres tjeneste og tiltrække brugere, der er villige til at deltage i iris-scanningen for at blive belønnet med kryptovaluta.

Konklusion

Worldcoin's tilbud om at betale mennesker for at bevise deres menneskelighed gennem iris-scanning er en unik tilgang til brugen af biometriske teknologier. Selvom der er bekymringer og kontrovers omkring denne metode, er der stadig brugere, der er villige til at deltage og drage fordel af Worldcoin's kryptovaluta. Det er endnu ikke klart, hvordan Worldcoin vil udnytte de indsamlede biometriske data eller overvinde skeptikernes tvivl om metoden, men virksomheden fortsætter med at gå fremad med deres vision om at skabe en global valuta. - Quelle: Krypto News Austria

Kommentare